Повик за работни групи

Повик за работни групи

Центар за Интеркултурен Дијалог во соработка со Европската Проектна Асоцијација и Македонскиот Зелен Центар отвараат повик за работни групи од граѓански организации од Македонија со цел имплементација на иницијативите кои беа работени на претходно организираните Idea...
Повик за учесници Студиска посета во Брисел

Повик за учесници Студиска посета во Брисел

…Дали сте претставник на НГО, кој сака да открие повеќе за Европскиот интеграциски процес? …Дали сте заинтересира за посета на Европските институции во Брисел? …Дали вашето поле на интересирање е поврзано со темата развивање на граѓанското општество и...
4th IdeaLab in Skopje: Youth

4th IdeaLab in Skopje: Youth

The fourth event of the IdeaLabs initiative took place in Skopje as well, on  July 18-19. It gathered around 25 participants to discuss a topic that is crucial when it comes to the activisation of civil society – youth. The facilitator for this IdeaLab was Mila...

3rd IdeaLab: Media Pluralism, Skopje

This IdeaLab on Media Pluralism targeted participants who are interested in finding out the situation related to media pluralism in the country and, more specifically, how to engage various CSO representatives in an open brainstorming to generate ideas for advocacy on...

2nd IdeaLab in Kumanovo: Sustainable development

The second IdeaLab was held in Kumanovo between 11 and 12 of July. The topic of the IdeaLab was ”Sustainable Development”, and it was facilitated by Gabrijela Boshkov, researcher and personal consultant. Sustainable Development is a topic that is becoming more visible...