Улога на граѓанското општество во eвропска интеграција

Денови до конференцијата:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Конференцијата за “Улога на граѓанското општество во ивропска Интеграција” има за цел да ги презентира резултатите од проектот “Граѓанско општество за европска интеграција“, проект финансиран од Европската Унија (ИПА Програмата). Исто така конференцијата цели да овозможи простор за дискусија за значењето на граѓанското општество во ЕУ интеграција, предизвиците што следуваат пред нас, како и креирање на платформа на организации кои ќе се посветат за поддршка во процесот на интеграција на земјата во ЕУ.

Конференцијата ке се одржи во Холидеј Ин, на 16ти ноември 2017, со почеток од 11:00 часот.